szerzői jogi nyilatkozat

A wanderlust.hu honlapon megjelenő bármely tartalom, így a cikkek, az videók, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű (a továbbiakban: “mű”) szerzői jogi védelem alatt áll.

Amennyiben egy az oldalainkon található szerzői mű másként nem rendelkezik, a mű szerzői vagyoni jogainak jogosultja, illetve a felhasználási jogokkal rendelkező jogosultja a Wanderlust.hu oldal szerzői és működtetői.

Weboldalunkon található művek szerzői a művekben olvasható eltérő rendelkezések hiányában műveik
többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik:
1. Letöltés útján történő többszörözés kizárólag a mű elolvasása végett lehetséges.
2. Személyes használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra.
3. Semmilyen formában sem engedélyezett a wanderlust.hu oldalon található anyagok többszörözése vagy elektronikus adattárban történő tárolása.
Erre tekintettel tilos a művek fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a wanderlust.hu alapítói, illetve a mű más jogosultjának írásbeli engedélye nélkül.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

A művek bármely más felhasználásához a szerzők hozzájárulása szükséges.

2015. január 16.
wanderlust.hu